Kollade snabbt in lördagens startfält…

image
…och vips så kom den tillbaka, 50-årskrisen. Kände ju inte ens till halva startfältet – är man gammal på riktigt då, trots att man varken vill eller känner sig det?

Sanna Nielsen verkar hur som helst efter fredagens genrep ha finalplatsen klar, hon har onekligen en förmåga att gå hem i folkhemmen och framförallt i Mello-sammanhang.
Man måste ju hålla alla tummar för den ende man känner i startfältet – fina Martin. Vi får hoppas att genreps-resultatet är missvisande för annars kommer han inte klara sig vidare.

Lite läskigt det där att Mello typ blivit det enda fönstret för artister av vad ska man säga mer kommersiell karaktär. Stor risk för etablerade artister att ställa upp om resultatet blir en placering långt ner i resultatlistan. Riktigt lika stor var ju inte risken för Bingo-Berra:) Men vem minns inte duettparet Carola & Andreas Johnson, det blev inte den förväntade succén och man kan nog inte beskriva ”efterspelet” med något annat är häxjakt på Carola. Hur kunde det bli så, helt overkligt hur hårt media kan slå både på och igenom när de bestämmer sig för det.

Hur som helst så kommer i alla fall Tant Eva P lägga sin röst på Martin i morgon…

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.