Tänk att jag ätit lunch med…

…ingen mindre än den allra första Bingo-Berra i Bingolotto idag. Det hade jag ingen aning om innan lunchträffen:)

Träffade ju Josefine Sundström idag för ett samarbete med hennes böcker på Fredriksborg. Vi hade bara kort träffats i något socialt sammanhang tidigare så jag hade ingen egentlig bild över vem och hur hon var.

Otroligt trevlig lunch och en ny bekantskap som jag verkligen uppskattade. Hennes underbara historia om sitt livs första TV-jobb som Bingo-Berra lovar jag att berätta om senare idag. Det är inte så ofta man känner en omedelbar ”tycker om” känsla men det gjorde jag verkligen med Josefine. Som sagt storyn om Bingo Berra kan ni inte missa senare ikväll.

Då kommer ni oxå få se världsrekordet för en kvinna att resa med ”light bagage”.

Sitter fortfarande på tåget mot hemligt mål, men ska vara framme om en halvtimme och vare sig snö, träd eller älgar har ställt till det (i alla fall så här långt)…

Kram

2 reaktioner på ”Tänk att jag ätit lunch med…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.