Bröllop & Fladdermöss…

image
På lördag kommer vi ju ha vårt allra första bröllop på Fredriksborg – vet att hela teamet på Fredriksborg gör ALLT för att det ska bli ett magiskt vackert vinterbröllop. Vigseln kommer att ske i fästningen, kommer att bli både annorlunda och också något väldigt känslomässigt speciellt, det är jag helt säker på. So far so good…

Vad händer då? Jo, kommunen ringer och är nu väldigt oroliga för att vi under denna vackra, fina vigselcermoni ska störa fladdermössen som bor allra högst upp i fästningens torn…
Hur är det möjligt att vi med våra skattepengar ska finansiera personer med arbetsuppgiften att i detta fall oroa sig för några fladdermöss eventuella lilla avbrott i vardagen. Inte vilket avbrott som helst, utan en stillsam vigselcermoni. Vi pratar inte Avici här som Fladdermössan kanske i och för sig hade uppskattat, för visst måste väl även fladdermöss få ha lite kul ibland:)

Jag tror att alla som känner mig vet att jag är en otrolig djurvän och värnar om djuren i allra högsta grad, men hör tror jag nog att gränsen gick till och med för mig.

Jaja, bröllopet blir som planerat i fästningen & att jag övertygad om att de både kommer överleva vigselcermonin och säkert oxå uppskatta det vackra & kärleksfulla som ett bröllop innebär. Middagen & dansen är de däremot inte bjudna till, den håller vi i tältet med utsikt över Solöfjärden, Oxdjupet & de båtarna som stilla åker förbi…

Hörs senare!
Kram

4 reaktioner på ”Bröllop & Fladdermöss…”

 1. Skojar du!!?? Ringde de om det!!??
  Jag tror att V. kommun har alldeles för lite att göra, om de har tid att börja engagera sig i fladdermössens åsikter om ett vackert och stillsamt bröllop. Hmm…
  Kram H

  1. Hej Irene!
   Det är ett gammalt inlägg och jag vet tyvärr inte, det var en kollega till mig som hade den.

   Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.