Alla dagar blir inte som man tänkt sig…

image
Hade en väldigt klart och tydlig bild över hur punkt efter punkt skulle bockas av på dagens To do lista. Hann sådär långt innan det hände typ 7 andra saker som bara måste tas tag i där och då.

Kontentan är att jag ligger långt efter planen, ett faktum som händer de flesta människor varje dag. Med extremt tydlig och icke flyttbar deadline så har jag nu två val:
1. Jobba på så långt jag hinner och fortsätta imorgon hela dagen
2. Jobba på längre än jag hinner/borde, fortsätta halva dagen i morgon och sedan åka in till Marbella och promenera, fundera & fotografera.

Alternativ 1 är naturligtvis klokast men jag väljer nummer 2. Om man har något för kropp & själ välgörande framför sig så är det värt att jobba de där extra timmarna sent sent ikväll.

Upptäckte dock till min stora fasa att Coca-Colan är helt slut. Körkorts-lös som jag är, ingen matbutik inom gångavstånd och ett Coca-Cola löst maraton arbetspass grusade så klart alternativ 2. Tur då att man har vänner.. Fick precis ett SMS: Just left your life line at the Security gate.
Bättre vänner kan man inte ha:)

Nu är det bara att ånga på, dricka massor av Coca-Cola & se fram emot den underbara eftermiddagen och kvällen alldeles ensam promenerandes i Marbellas gamla stan med dess gränder & prång. Kanske ska nämna att det finns en och annan butik oxå, men dom tror jag nog jag hoppar över:)

Kommer nog behöva en liten blogg paus under kvällen -så på återhörande:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.