Off we go…

image
Nu har vi kört ett riktigt hårt arbetspass och känner att vi definitivt är värda åtminstone en liten sväng upp till La Canada & se om vi kan hitta något oemotståndligt som belöning för hur sjukt mycket vi fått gjort den här veckan.

Man måste ju unna sig avbrott lite då & då, och inte bara avbrott utan även shopping. Shopping är bra mot precis allt (utom möjligen plånboken, men det får vi se som en bisak). Hur som helst, fram med plånbok & handväska så sticker vi iväg en stund.

Lars & Tom har gått från Puerto Banus och hit till oss (är faktiskt lite imponerad för det är låååångt). Nu får vi se om de tycker att det är lika roligt att vi tänkte oss en shoppingrunda. Annars får de väl låna en solsäng och vila lite på altanen – för idag är det SOL & VARMT!!

Återkommer med shoppingresultatet…

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.