Soffhäng, mysdress & lite Cava

image
Middag hemma & nu soffläge intaget och dags för några avsnitt av The good wife. Unnar mig ett glas iskall cava i bästa mysdressen:)

I dag är det exakt 20 dagar kvar till lansering av Projekt Orange. Som i alla projekt undrar man hur man ska hinna med allt som ska vara på plats innan lansering.
Men oftast så brukar det lösa sig på något vidunderligt sätt. En sak är dock säker, jag kommer inte kunna göra som alla spanjorer, ta vilodag i morgon. Söndagar här är verkligen söndagar, typ allt är stängt utom en del restauranger.

Senare i dag ska jag fortsätta mina ”Tillbakablickar” – riktigt nyttigt att tänka tillbaka på det man varit med om, och som man ibland bara inte kunnat tro var sant. Har ”bara” kommit till Cloetta Fazer tiden så än finns det en del kvar att skriva av sig om. Det som känns extra roligt är att man minns och tänker på både roliga saker som hänt och underbara människor man mött och fått förmånen att arbeta ihop med. Sedan finns det så klart personer som lärt en precis hur man inte vill vara som människa, men de kommer inte få så mycket utrymme i mina tillbakablickar. Because they are not worth it…

En reaktion på ”Soffhäng, mysdress & lite Cava”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.