Tillbakablickar & den bitvis krokiga resan hit…

Under den här kategorin kommer jag att tänka tillbaka lite – en slags egen beskrivning med reflektioner om lite allt möjligt. Iden började så här…
Det var varmt i planet, nästintill olidligt varmt och fullsatt. Den kraftiga motvinden innebar dessutom en flygtid på fem timmar istället för de normala ca 4 timmarna. Som en extra bonus hade piloten inlett med att beklaga förseningen genom att hurtfriskt berätta att man haft en incident på nerresan, men att nu skulle nog motorerna fungera. Det skulle han inte ha sagt, eller så kanske det var bra för det var där och då som jag började skriva de första ”kapitlen” i mina Tillbakablickar.

Det var egentligen det senaste åren och allt som hänt som gjorde att jag fick lust att se tillbaka, reflektera och berätta (om sen ingen läser är en helt annan historia). Även om det varit otroligt roligt, stimulerande, jobbigt och bitvis till och med smärtsamt så skulle jag inte vilja vara utan det. Så mycket som hänt, så många erfarenheter rikare som i sin tur lett till en total förändring av livet…

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.