Home sweet home..

image
Flyget gick i tid och landade i tid. Ingen som helst turbulens utan en flygning som passade mig perfekt, propellerplan till trots. Fint att flyga in över världens vackraste huvudstad.
Sommarväder även här när vi landade och taxiresan hem gick snabbare än förväntat.

image
Kände mig sliten och ”ful” så började med en dusch och löpande underhåll med ansiktsmask mm så efter det känner jag väsentligt mindre sliten och lite piggare. I morgon tänker jag definitivt inte gå upp klockan 06.00 det är ett som är säkert. Sedan är det ofta så att bara för att man vet att man ska gå upp tidigt och har ett plan att passa så sover man självklart sämre. Kom på att jag slarvat lite med byte av linserna så det fick jag oxå gjort.

image
Sitter nu i soffan med en kopp Chai te och ett glas Resorb. Ska gå igenom dagens mail, försöker hålla den på noll olästa varje dag så att man inte hamnar hopplöst efter.. Tänkte sedan ta fram mina två tidningar och bara sitta och läsa och koppla av.
Vi blev inte årets företagare på Värmdö, det blev Säby Säteri, men det var roligt att vi var ett av fem nominerade företag så vi är glada ändå.

image
I morgon efter lunchen jag ska gå på ska jag pigga upp både mig och vardagsrummet med lite nya snittblommor. Kommer bli lite jobb i helgen och då är det så härligt med blommande snittblommor sin både piggar upp och lyser upp både rummet och en själv.

Nu dags att ta fram tidningarna och beta av mailen, får se i vilken ordning det blir..

Kram