9/11

image
Kommer ni ihåg den där dagen, den 11 september när en hel värld fick en chock och blev väldigt medvetna om hur riktig ondska kan se ut.
Så många människor som miste livet, så många som miste någon anhörig. Allt för olika religiös uppfattning. Vissa tror ju att det var någon konspiration och att det var amerikanerna själva som stod bakom men det tror jag inte ett ögonblick på.

Det enda jag tror på är att sådana här dåd verkligen bara skapar ännu mer ondska och ger rasismen en ökad möjlighet att växa sig stark så det finns absolut ingen som vinner på det utan precis alla förlorar på det ena eller andra sättet. Alla muslimer dras snabbt över en kam trots att de är totalt oskyldiga till att vare sig stödja eller på annat sätt vara delaktiga i sådana fullständigt meningslösa dåd. Hur hårt drabbades inte tex Iraks människor bara för att de hade en galen ledare och en amerikansk president som trodde sig vara säker på att det fanns kärnvapen?

Nog om det, vi får hedra minnet av de vars liv gick till spillo den där hemska september dagen.

image
Känns lite som om hösten ligger i luften. Även om man såklart saknar sommaren så tänk vad vackert det kan vara med höstens alla färger. Bara man slipper grått och regn så är hösten rätt bra, eller hur..

Sitter i restaurangen i Kalmar och ska precis äta lunch. Därefter möte med en byrå.. Måste bara visa Tomas kalops.. Galet god!
image