Kreativt projekt..

image
När dom där högarna ni vet, är borta och aldrig kommer igen. Då är det dags för mitt hjärteprojekt, hotellrummet i norra Kaponjären. Stockholms största, mest havsnära (om man inte räknar in båtar förstås) och mest omoderna sett till faciliteter. Men det kommer bli fantastiskt ur så många andra perspektiv.

Vill ingen hyra det så gör jag det själv och bor där i juli nästa år. Skulle älska att bo där, och är det troligt att jag skulle vara den enda som känner så? Nej, knappast. Vi får säkert inte 100% beläggning men det är i det huvudsakliga syftet. Lääängtar till att tillsammans med Annika få sätta igång projektet.

image

Lite moodbilder som vi kommer utgå ifrån i planeringen..

imageimage

I slutändan kommer det inte se ut exakt så där, man hittar nya saker på vägen, kommer på saker men inte tänkt på. En sak vi till exempel inte tänkt på är namnet på rummet, kanske får köra en namntävling sedan vem vet? Fast det är klart det får bli en väldigt speciell tävling som ingen annan haft förut..

Kram