Deadline..

image
Har satt upp en deadline när allt på bordet ska vara sorterat, delat åtgärdat och en ”striven i sten” plan på när det ska vara gjort. Känner nig nöjd, och alla som känner mig vet att jag hatar att förlora..

I morgon bitti dags för några viktiga
image
image
Ock så klart några sådana jag inte gillar alls, telefonsamtal. Men dom måste göras..

Tänk vad nöjd jag ska känna mig om jag lyckas till 20,00 i dag..
Då gör det inte ett dugg om det blir höst redan i morgon, för tänk på att hösten kan vara riktigt riktigt vacker
image
Ni ser ju, jättevackert om man bara tänker bort regn, grått & slask. För att inte tals om vintern, hur vacker kan den inte vara! Nu är jag inte överförtjust i stressen som kring julen och alla dess traditioner så just över julen rymmer jag,mer än gärna..

Kram