Torsdag igen..

Tiden rusar minst sagt, plötsligt är det torsdag och snart helg igen.. I dag var det dags för inför hösten läkarbesöket. Hösten = ledvärken kommer som ett brev på posten.
image
Har världens bästa läkare som husläkare, Kenneth, har behållt honom trots att vi officiellt inte bor kvar på Östermalm. Men nu gör jag ju det igen så det var ju tur att jag behöll honom.

På hemvägen prioriterade jag faktiskt den där blombuketten till mig själv..
image
Blommor som ska förgylla mitt kombinerade vardags- och arbetsrum för de kommande tre dagarna planerar jag att köra ett maraton pass. Nästa vecka lite möten och resor så därför viktigt att jobba undan så mycket som möjligt nu de kommande dagarna.
image
Som tur är så ser det inte ut så här, långt därifrån. Betar av och bockar av och börjar faktiskt se det berömda
image
Ni kan inte ana hur skönt det känns, nu gäller det bara att hålla takten och se till att det inte växer på mer. Sedan ska det bli en skön höst där en hel del tid kommer att spenderas i Marbella..

Ska träffa Pappa en stund i helgen oxå tänkte jag, det var ett tag sedan och vi kommer nog gå omlott när det gäller Marbella. Han åker ner nästa vecka och hem när det är dags för mig att åka ner ungefär. Han har ju inte varit här och sett hur jag bor på Banergatan, så det passar bra att han kommer hit en sväng i helgen, för man kan ju ändå inte jobba non stop..

Kram