Nu har jag..

image
..tryckt på knappen i det svart-vita pilotprojektet och skickat iväg materialet. Återstår nu att se om de tycker som jag eller inte.. Oavsett vilket så har det varit kul & energigivande så även om jag inte hör ett ljud var det värt att göra det..

När vi ändå är inne på projekt så kan jag inte hålla mig helt ang filminspelningen på Fredriksborg så ni får en liten ledtråd..
image
Kanske inte säger så mycket men finns en väldigt tydlig koppling.

Förkylningen har inte brutit ut så den hoppas jag slippa, känner mig däremot rätt så trött. T är i Stockholm några dagar tror jag ska övertala honom att gå till Fältan och fylla på mitt lilla Coca-Cola förråd mm innan han åker ner igen. Ska jag jobba maraton pass måste jag vara själv, fokusera och följa ”the flow”, ja ni vet mitt Skalman liv.

Har förresten fått första versionen av hemsidan och bett om input från de andra, väntar på Tomas & Lotta. Figge & jag är rörande överens (det brukar vi vara i alla typer av designfrågor). Sedan finns det en massa andra frågor där vi inte är rörande överens, precis som det ska vara med andra ord. Ville ju inte anställa min egen kopia, behöver någon som tänker från ett annat håll så att diskussion och dynamik uppstår.

Ikväll ska jag inte spara To Do listan till sängdags utan sätta igång med den snart..
image
Då kanske man till och med kan vakna och se att den rosa överstrykningspennan redan varit använd.. Det är skönt när man börjar på en ny lista att man redan hunnit göra några saker..

Vad väntar jag på? Bara att sätta igång..

Kram