Kanske skulle skaffa mig en kam..

image
Inte med syfte att använda till håret utan så där som fångar gjorde i gamla filmer eller så,dvs räkna ner dagarna.. För nu längtar jag verkligen till Marbella. Om allt löper på så åker jag ner om fyra veckor typ, ska försöka hitta en kam med 28 ”vad det nu heter” så ska jag räkna ner dag för dag.

image
Längtar efter att gå barfota, känna sanden under fötterna och havet som rullar in. Finns ingenting absolut ingenting som är så befriande som just det. Jag kan riktigt känna känslan om jag blundar, för blunda måste jag annars ser jag bara högarna med papper och då är det omöjligt att känna någon härlig sand & strand känsla. Men vänta till på måndag, då ska i alla fall stora delar av de där högarna vara borta. Det bästa är att det är inte varje papper som kräver någon åtgärd, T har haft ett litet hamsterbeteende generellt men framförallt när det gäller papper. Han har sparat typ allt, resultat = man hittar ingenting. Åtgärd =’RENSA och spara det som behövs och hiva resten.

image
I morgon och under helgen när jag sitter här och jobbar ska jag låtsas att det är så här det ser ut. Kommer säkert bli mer effektiv och tycka att allt går som en dans med denna ”mood” bild framför ögonen, tror ni inte? Allt handlar ju om inställning sägs det, så då är det väl så. Rapporterar löpande under helgen..

Måste bara avsluta den här torsdagen med den här fina bilden: kärlek lycka & gemenskap
image

Kram