Den ofrivilliga..

image
..vakna, jag skulle ju somna tidigt och vakna tidigt. Pigg, utvilad & redo för mitt maratonpass. Somnade gjorde jag men vaknade igen efter ca två timmar och nu svårt att somna om.
Lösning = väl beprövat knep! blogga lite..

Mån får tänka positivt där i sömnlösheten
image
Jag är i alla fall inte hindrad från att sova pga att ett gäng journalister och fotografer vill ha svar på några frågor. Frågor som jag redan svarat på 100 gånger förut. Jag är här helt själv, utan journalister men med frågor (dock mina egna som tur är) och kommer snart kunna somna om.

image
Mycket av temat för min blogg de kommande å dagarna kommer vara Valrfrihet;
1. Det är och förblir helt valfritt för alla att läsa den
2. Ska se till att möjligheten att kommentera kommer tillbaka
3. Det är så mycket politik, valdebatter och annat nu under valupptakten så vi hoppar allt om det = valfri zon
4. Innebär inte att vi inte senast på,söndag gör vår medborgerliga plikt & röstar

image
Känns befriande att se att även Frerik Reinfeldt tar sig en valfritt och luktar på blommor. Ett tips till en annan gång Fredrik, just den sorten är nog inte pga den goda lukten man väljer.. Men det är en helt annan historia..

Nytt försök!
Kram