Den perfekta människan..

image
Jag tror nog att de allra flesta människor inser både att de själva inte är perfekta och att det inte är någon annan som är det heller. Moder Teresa får symbolisera det närmaste man kan komma en perfekt människa. Tyvärr är det ju så att en del människor mäter perfektion på yta och inte på innehåll, men det är mest synd om dem själva..

image
Hur är han då, den perfekte mannen? Finns inte en chans att man kan svara på det för vad som är perfekt är väldigt individuellt. En del ser till ytan när de säger att den snyggaste mannen de vet är den perfekte mannen, andra ser till egenskaper, någon ser ur flera perspektiv osv. Oavsett så finns det helt ingen perfekt man, alla män har sina brister och mindre goda sidor. Förhoppningsvis överväger de goda egenskaperna/sidorna så mycket mer så att man kan ha överseende med bristerna.

image
På motsvarande sätt finns ju såklart heller inte den perfekta kvinnan. Visst finns det kvinnor som verkar vara perfekta och all happy, men så lätt är inte livet för någon även om man vacker som få..

image
Den perfekta motionen finns väl inte heller, olika rön säger olika saker. Men man väl ändå konstatera att motion är bra och perfekt för att vi ska kunna må bra.

image
Maten, jag säger bara maten. Hur många bokstavskombinationer finns det inte på den perfekta maten? Anna Skipper, Biggest looser och andra program lyfter fram den perfekta maten. För mig är den perfekta maten det som är gott och i lagom portioner. Det får räcka så. Sedan borde jag bli bättre på att äta mer regelbundet, mera frukt & grönt och sist men inte minst dricka mindre av ni vet vad..

Kram