Mycket gjort..

image
Första dagen på veckan och månaden för den delen har varit en bra dag, fått mycket gjort = nöjd.
Nu hemma och tittar lite på TV för första gången på ett tag.
Middag har jag oxå fått i mig och planerar att lägga mig tidigt eftersom jag sov som en kratta i natt.

image
Mailboxen har jag lyckats beta av så den håller sig på noll olästa.. Ska svara på några samtidigt som jag tittar på TV så har jag den under kontroll:)

Mindre bra kontroll har jag på:
image
Så den högen är det dags för i morgon. Dricker the och har ett halvt öga på Idol. Det räcker att ha ett halvt öga, det känns som man redan sett det fast man inte gjort det. Ungefär som en repris på något Sex & the city avsnitt, man kommer inte ihåg vad som händer men vet att man sett det.

image
Har fått igång allt som behövs för det svart-vita projektet. Ska bara vänta in förslag & svar och sedan göra en sammanställning så får vi se om det leder till något. Oavsett så har det i alla fall givit mig energi och det räcker bra med det. Klart att det är ännu roligare om det blir något av det men det återstår att se..

Nu börjar ett intressant program, fast samtidigt hemskt.. 20 år efter Estonia. Ska nog titta med båda ögonen en stund..

Kram