Logistik, logistik..

image
..är vad stora delar av den här dagen gått ut på & då är det tur att man har sin co-driver Tom, hade varit lite jobbigt att springa runt överallt.

image
Först till Rörstrandsgatan för ett möte, passade då oxå på att gå till banken & äta lunch i korvkiosken..

Medan jag hade möte var Tom på två hotell och betalade och lämnade kuvert med tågbiljetter mm. För våra spanska vänner som strax kommer att landa på Arlanda.
image
Första natten kommer de bo på Scandic Grand Central..

image
När vi kommer tillbaka från Kalmar ska vi ju på torsdagskvällen gå på Wallmans så då var det ju extra praktiskt att boka in dem på Strand (så har de nära när de ska rulla hem).

image
Det är allt en vacker stad och jag tror att de kommer uppskatta sitt besök här:) De kommer nog tycka att allt är galet dyrt men vackert.. De landar 18.40 och ska ha en egen kväll i kväll.

Hittade faktiskt något svart i Jack/kapp väg som var tillräckligt snyggt och till rimligt pris så nu kommer jag klara mig både i morgon och alla dagar framåt. I alla fall till det är dags att ta fram vinterjackorna, de vet var jag har. I vagnhallen ute på Värmdö. Man ska inte klaga men det där med att ha sina saker och kläder utspridda är faktiskt lite jobbigt.

Dagens absoluta måsten är avklarade så nu ska jag ta en av de där tidningarna jag köpt och lääääsa.

Kram