Lite roligare saker än otrohet..

image
Sarah Jessica Parker, hur cool är inte hon (vi glömmer att det var något med otrohet i hennes äktenskap oxå). Hon har verkligen något speciellt, hon är knappast en klassisk skönhet men hon blir ändå supersnygg på något sätt. Ja, jag fattar att hon får timmar av styling och retuschering för att se ut så där men hon är speciell både till utseende & stil. Det gör henne intressant på något sätt tycker jag.. Jag kan älska att avsluta en kväll med något gammalt Sex & the city avsnitt. Film nr 2 hade dom däremot kunnat hoppa över, kändes mest som en tunn snabbt påkommen story och ett hastverk..

image
Är det något jag delar med Sarah Jessica Parker, eller kanske mer korrekt beskrivet Carrie i Sex & the city så är det kläder och mode. Höstens mode har jag ju skrivit om i lite olika bloggar och det ser ut som om det mesta är rätt i höst och det är ju skönt. Mycket basic är det i alla fall, tillsammans med tex jeansen. Den här T-shirten tycker jag var snygg..

image
Collegetröjan kommer tillbaka. Kommer ni ihåg när man typ gick i skolan och bodde i collegetröjor i alla de färger. Minns oxå någon med Musse Pigg motiv. Hur många som helst hade man i alla fall eftersom de var ”inne” under så många år. Sedan skulle det bli lite mer ”preppy” och lammullströjorna började göra entré. Även dom hängde med i många år. UCLA tröjor & jackor – fanns inga gränser för hur populära de var. Ja, det var tider det. Egentligen så är jag nog lite ”old school” i ett avseende. Jag tycker att tanken med skoluniform är bra. Varför? Förr när jag,gick i skolan var det inte samma hets som i dag på att ha exakt de rätta & dyra kläderna. En collegetröja var en collegetröja oavsett märke. I dag ska det vara just det rätta märket på typ allt. Finns många föräldrar som verkligen inte har råd att köpa just de rätta kläderna och barnen blir besvikna etc. Skulle ju vara mycket lättare då om alla hade samma kläder under skoltid, så skulle kanske hetsen minska lite i alla fall. Ja, nu är jag inte bara tant utan engelsk tant, det blir värre och värre det här.

image
Har fått ett whatsapp meddelande i kväll som gjorde mig glad, bara en sådan sak..

Sparar det bästa till sist.. Om du tar ledigt 5 dagar kring jul så får du ledigt i 18 dagar i sträck!
image
Är det inte bra, kompenserar väl verkligen för min eländiga skvallerblogg. Tänk vad mysigt man kan ha med 18 lediga dagar kring jul. Se den vita gnistrande snön och solen som skiner framför er. Tid att hinna umgås med både familj & vänner. Tid att bara sitta en hel eftermiddag i en skön fåtölj och läsa en bra bok. Tid att ligga i soffan med julgodis och titta på en film eller två utan dåligt samvete. Tid för att laga & äta massa god mat. Tid att promenera & motionera om man nu inte vill lägga på sig några extra kilon av att bli för slö av ledigheten. Ni hör ju.. Det blir ju riktigt bra i jul!

Men innan vi är där ska sommaren ta slut och hösten ta vid, vi hoppas på en härlig brittsommar i september. Hitta på någon ny aktivitet i höst som kan ge lite extra energi under de oundvikliga tråkiga oktober & november. Klart, det blir en bra höst oxå.

Jag kan oxå informera om att alla delar av det löpande underhållet är klart, presenten klar, kläder, smycken etc klart så jag är redo för bröllop och bröllopsfest i morgon. 13.00 ringer kyrkklockorna i Hedvig Eleonora kyrka & kavaljer har jag oxå. Eller kavaljer är kanske fel ord, men eftersom Noah är så liten går David S själv på bröllopet och blir då per automatik min kavaljer (har jag bestämt & jag tror inte Bella har något emot det)

Kram