Från rufsig tvättbjörn till..

image
I dag har jag hunnit med en massa ärenden & fix, men så har i princip hela dagen gått. Skönt i all fall att ha det fixat och klart..

image
Var först hos Jenny och fixade håret. Gud vad du ser sliten ut var hennes första kommentar, hon är lite rak på sak & det gillar jag. Nu ser jag hur som helst inte ut som en tvättbjörn längre, check.. Var nästan på väg att ”sno” med mig den underbara ängsbuketten på receptionsdisken men behärskade mig..

image
Sedan vidare för att fixa mina naglar på Linda Vista, så nu är dom snygga. Check. Tid bokad för mina ögonfransar och bryn på måndag kväll. Check.
Sedan snabbt vidare för att lämna in klänningen till onsdagens invigning i Kalmar, den ska läggas upp. Check.

image
Bröllopspresenten till lördagens bröllop fixad. Check.
Säger såklart inte vad det är men det är givetvis inte vigselringarna:)

Snabbt besök på banken & har nu landat på Banergatan igen. Ska jobba en stund med Tom & Lotus projektet..

Kram