Att bestämma sig..

image
Har den senaste tiden ofta fått kommentaren: men Gud vad du ser trött ut.. Ett lite snällare sätt att säga att man helt enkelt ser jävligt sliten ut.. Det kan man ju inte fortsätta med, inte för utseendets skull utan för att man ska må bra och precis som jag igår skrev inse sina begränsningar.

Just nu kanske jag mest ser ut så här:
image
Inte mycket ”shine”, energi & pigghet över det..

Ny målbild – inte för att jag har skuggan av en chans att bli lika snygg men kan åtminstone se lika pigg & glad ut..
image

Ett steg i taget, en dag i taget och till slut är man där bara man vill, dvs är beredd på att kämpa lite till och inse att det kanske är bättre med något färre bollar i luften. I bland tar det tid att komma till insikt, i mitt fall då 50 år.. Men men bättre sent än aldrig. Nu får ni inte tro att jag ska bli en vinpimplande svenska som sitter på sin terass och inte gör någonting överhuvudtaget. Det är så långt i från mig man kan komma, klart jag ska jobba, klart jag ska ha projekt men i lite mer normal takt vore nog att föredra. Så att jag hinner jobba på den där Jennifer Aniston shine looken.. Tänk vad mycket kuligt jag kan hinna med oxå.. och då skiner man nästan per automatik..

Kram