Att inse sina begränsningar..

image
..är i bland svårt och kräver att man fattar vissa beslut som man kanske skulle önska att man sluppit.
Det har ju varit gasen i botten med projekt: Fredriksborg, Lotus Properties & Kalmar – allt under en tidsperiod på ett år lite drygt. Förutom det hade vi två företag sedan tidigare så totalt 5 företag. När T blev akut sjuk i februari hade han ju enligt läkarna varit sjuk/nedsatt under lång tid innan det blev så akut som det blev.
Livets pussel har helt enkelt blivit för svårt att få ihop då st ännu inte är helt återställd. Uppgiften att hinna med allt själv från en dag till annan blev lite väl påfrestande och mer eller mindre omöjlig. Det har inneburit och innebär att man (jag) ständigt ligger efter och kämpar för att komma i kapp.
Vi har därför i samråd med Kalmar Slott & Destination Kalmar enats om att vi i nuläget inte går in och driver Slottsrestaurangen. Framtiden får utvisa hur hälsa och annat utvecklas. Vi ville ju givetvis inte skada vare sig Slottet eller någon annan intressent men de har genom sina goda kontakter hittat en etablerad krögare i Kalmar som med sitt bolag går in. Begic & Lotta och de andra blir självklart kvar som planerat men T & jag avvaktar och ser hur hälsotillståndet utvecklas. Det är inget roligt beslut men med tanke på omständigheterna ett klokt beslut.

image
Jag kan inte bara jobba jämt och känna att jag borde göra än det ena och än det andra. Ständigt känna stressen av att ligga efter och ”jag ska bara”. Jag vill oxå kunna sitta med benen i kors på en brygga och bara vara.

image
Jag vill oxå kunna gå och ta en fika eller en middag med någon vän och inte alltid känna att jag inte hinner. Ofta boka in men tvingas ställa in pga tidsbrist..

image
Jag vill oxå gå utmed havet och leta efter stenar och bara låta tanken vara fri..

image
Jag vill oxå ha tid att göra något jag aldrig gjort förut och lära mig nya saker. Just det här kanske jag ska hoppa över men att få tid att lära mig spanska till exempel. Jag har inte ens slagit upp första sidan i läroboken med CD-skivor jag köpte för ett år sedan.

I bland är det klokt att stanna upp och faktiskt tänka efter och att inse sina begränsningar.. Men invigningsfesten den 27/8 den missar jag inte – har ju ny klänning & allt:)

Kram