Pass 2..

Efter att tagit en tupplur har jag nu varit i gång med pass 2 några timmar., skattedeklarationer & annat kul:)
Nu ska jag göra resten av veckans To Do lista & veckoplanering.

image
Har lyckats få en tid hos Jenny, min frisör, på torsdag. Välbehövligt då jag känner mig som en rufsig & risig tvättbjörn, så det ska bli skönt att få ordning på håret.

image
Innan jag somnar ska jag verkligen försöka få till en ögonfrans & bryn tid i veckan, min likhet med Håkan Juholt ökar mer och mer för varje dag.. Inget man eftersträvar direkt. Om jag har riktig tur hinner jag klämma in lite nagelvård oxå.. Man vill ju gärna vara lite ”snygg”’när man för en gångs skull ska få gå på bröllop..
image

Det där med att hinna gå och sola är nog tyvärr en utopi så jag får slå till på något sådant här istället
image
Gäller bara att scrubba sig ordentligt först så att målman inte blir randig och ser ut som en missfärgad zebra. Vore ju lite trist om man ansträngt sig i övrigt, är lite rädd att det kommer bli kallt och har alla höstjackor i Marbella.. Får se om jag hinner kolla och se om jag hittar något vettigt. Det går ju bara inte att släpa allt fram och tillbaka hela tiden..
image

Men vet ni, det roligaste av allt som ska göras i morgon är att fortsätta jag Skatteverket för att få tillbaka mina pengar.,dom är snabba på att vilja ha in sin pengar men inte riktigt lika bra på att vara snabba att betala tillbaka när de gjort fel.
image
Nu köra lite till men avslutar nog med en blogg till så att jag somnar gott:)

Kram