Herregud, det har gått mer än ett år..

image
Sedan vi öppnade Fredriksborg. Men kan inte riktigt förstå det så snabbt har tiden gått. Häng med på en liten tillbakablick över året som gått..

image
Markarbetet drog ut på tiden så öppningen blev ca 1,5 månad försenad. Det var tjälen som ställde till det efter den kalla vintern. Vi kunde därför inte marknadsföra något öppningsdatum vilket påverkade sommarens beläggning på hotellsidan.

image

image
Vi hade inte många dagar på oss att möblera och få allt ”piff” på plats när vi väl kom in. Vi var ett gäng som slet som djur med långa arbetsdagar för att få allt på plats till invigningen. Vilket teamwork!

image
Även ute skulle det bli fint så Annika hade bråda dagar. Fint blev det verkligen oxå, både Annikas fina mamma och syster var med och slet och kämpade med oss andra.

image
Gräs i mängder rullades ut runt om hotellet. Varmt var det så de gubbarna svettades..

image
Sista målararbet i matsalarna pågick medan vi inredde rummen. Planering, planering så att allt skulle kunna pågå samtidigt.

image
Media, intervjuer & fotograferingar. Tack Bindefeld AB för all PR ni sett till att vi fått!

imageimage
Målning av varje rumsnamn. Alla rum ha ett namn efter någon som betytt mycket för oss men som inte längre finns bland oss.

image
Sista piffet i respektive rum, inget är det andra likt..
image

image
Tur med vädret hade vi hela sommaren men hotellbeläggningen var för låg eftersom vi inte kommit igång med marknadsföring (pga att vi inte kunde ta boningar när vi inte visste när vi skulle öppna). Vi hade föra året juli/aug under 20% beläggningsgrad i år 80%. Det är i princip bara enkelrummen (2 st vi har lite svårt att få uthyrda under sommaren).

image
Superfina reportage och recensioner för mat, service & miljö. Så glada och tacksamma för det!

image
Magiska spelningar med Magnus Carlson & Ebbot Lundberg under augusti. Grymt bra var dom.
image
Och dom gillade Fredrksborg:) Har fortfarande kontakt med Magnus Carlson som är världens snällaste och odivigaste artist. Mer om det i året som kommer krönikan om några dagar..

image
Foto- och konstutställningar i fästningen under sommaren. Har nog varit fler personer i fästningen sista året än på de senaste 250 åren tillsammans:)

image