Surt sa räven..

image
Precis när bröllopsvalsen var avklarad och dansen börjat komma igång var kl ca 21.30. Vad händer då?

image
Gunilla 2 kommer ångande och klagar på den höga musiken, sur som ett omoget krusbär. 21.30! De bor ett par hundra meter från det tält vi använder för våra bröllop och jag har svårt att föreställa mig att vi störde nattsömnen (de har inga barn).

21.50 ringer Gunilla 2:s ännu surare man till förvaltningschefen på Statens Fastighetsverk och klagar på att de ånyo blir störda av hotellets verksamhet. Herregud, vi måste vara ett av Sveriges lugnaste hotell sett över tid. Han förklarar att vi har tillstånd till 01.00 men att han ska ringa oss och be oss dra ner volymen på musiken vilket vi gör.

image
Kring 23.00 sådär kommer Gunilla 2:s man till bröllopsfesten och är upprörd och kräver ännu lägre ljudvolym. Stackars Carro får nog ta emot ett och annat från honom.. Han är 50 år och Gunilla 2 typ 35 så vi pratar inte några stackars gamla människor här utan två surkart som inte vill ha något hotell alls i närheten av sitt sommarställe..

image
Utöver det icke önskvärda hotellet har han i åratal förvarat ett gäng gamla bilar på ”vår” tomt. Fastighetsverket har i åratal påtalat att han ska ta bort dem. Detta skedde först i våras efter diverse ”hot” och då surnade Gunilla 2 och maken till på riktigt..

image
Vi har blivit ombedda att kontakta honom.. Eftersom jag jobbade ihop med honom för sisådär 20 år sedan så vi känner till varandra är det jag som kommer ringa honom i morgon och få höra hur fruktansvärt störande vi är.. I ren protest (antar jag) har han aldrig satt sin fot på hotellet före ikväll och kom inte heller när vi bjöd in alla i grannbygden på förpremiär (han och Gunilla 2 var typ dom enda som inte kom)..

Herregud, hur orkar dom? Vi har ju bröllop i morgon oxå så det blir säkert kul & lika kul blir det att prata med honom i morgon..

Rapport kommer..

Kram