Apropå bröllop..

image
På Fredriksborg händer det grejer i helgen.. Bröllop fredag och bröllop lördag.. Vi har börjat bli ett populärt ställe att gifta sig på – miljön är ju onekligen vacker..
image
Om jag någon gång skulle gifta om mig skulle jag gärna gifta mig på Fredriksborg eller Kalmar, där blev det helt plötsligt svårt så bäst är att inte gifta om sig:)
image

Blixten som slog till i bekantskapskretsen nyligen och som sedan stabiliserade sig har slagit ner igen. Verkar onekligen gå lite upp och ner där och det är väl dessvärre inte så bra med tanke på barnen. Ledsna ena dagen, glada igen och sedan efter bara en vecka bli ledsna igen. Det är allt annat än bra för dem och säkert väldigt jobbigt. Men man kan ju inte lägga sig i andra människors liv, om de inte ber om hjälp eller på annat sätt bjuder in till det. Så långt i från helgens bröllopslycka man kan komma helt enkelt.

Livet har ju sina ups & downs så är det för oss alla. Läste ett bra citat i går: ”En av hemligheterna med livet är att kunna förvandla stötestenar till stenar att kliva på” Bra & tänkvärt tycker jag..

image
Så våga använda stenarna att klättra på..

image
Skrev ju igår att jag inte skulle flyga på åtminstone en vecka.. Där fick jag fel, flyger ner till Kalmar med första planet på måndag morgon. Utanför planeringen så då får det bli lite jobb i helgen, men viktigt att åka så det får helt enkelt bli 8 flygresor på mindre än 14 dagar eller vad det nu blir.

Nu börjar regnet ösa ner här inne i stan, hoppas det inte gör det på Värmdö för bröllopsparet och deras gästers skull..

Kram