Airports

Ännu tråkigare, i alla fall i paritet med Arlanda Terminal 2, är just Terminal 2 på Helsingfors flygplats.. Har rätt gott om tid på mig och typ noll butiker att titta i om man inte vill köpa Mumintroll..

image
Har slagit mig mer med ett glad champagne och lite ost och ska bara ta det helt lugnt tills mitt plan lyfter om en timme..

Det var väldigt länge sedan jag var så tyst på ett styrelsemöte, det kan nog alla deltagare intyga. Hade mina tankar på en hel del andra håll under mötet men det passerade nog obemärkt hoppas jag..

Innan jag går på planet ska jag se om de har en touch penna – sen struntar jag i om det är ett Mumontroll på. Tyvärr tror jag att jag får vänta med till i morgon att köpa en. Förlägger de jag har överallt hela tiden. Grymt bra, den billigaste har varit bäst. Nu kostade den dyraste 79 kr så det kanske är en orättvis jämförelse.

Längtar hem till Banergatan gör jag just nu och är glad över att slippa flyga mer den här veckan. Nästa vecka är det nog tyvärr dags igen, men inte så många gånger.

Ni kommer inte tro era öron när ni hör vad jag ska göra ikväll. Fixa naglarna.. Det är, förutom att uppdatera To Do listan, det absolut enda jag tänker göra ikväll.

Hann med en kort pratstund med Carina i taxin till flygplatsen. Hon skulle flyga till Köpenhamn med SAS från en annan terminal 1,5 timma tidigare än mig. Hur som helst så såg hon pigg & fräsch ut och hennes olika uppdrag verkar både löpa på bra och nya in så det var kul att höra.

Dags att ta det sista av champagnen, se om det möjligen kan finnas en touch penna, uppsöka Damrummet, hitta gaten och flyga hem till Stockholm.

Kram