Sorg..

image
En av världens bästa skådespelare & komiker har i dag gått bort. Det mest tragiska är att han valt att avsluta sitt liv själv. Han kunde spela alla typer av karaktärer med trovärdighet men kanske minns de flesta honom för hans komiska ådra och förmåga att agera i komiska rollkaraktärer. Uppenbarligen hade han bakom den så glädjestrålande, skrattande fasaden en väldigt mörk sida. Det måste vara så om man väljer att ta sitt liv och lämna sin familj och en strålande karriär. Ingen framgång, ingen strålande karriär hjälper om du som han i alla fall enligt tidningarna led av depression och sina mörka sidor.

image
Det finns inte bara glättiga bilder på honom med röda näsor, utan även lite mörkare bilder och vissa med citat.
Det är svårt att ta in, jag var helt omedveten om hans depressioner och mörka sida så för mig kom det som en chock.

Perspektiv, är det enda ord jag tänker på..
image
Att klaga på väder, att man har för mycket jobb, att det regnar eller vad som helst allt blir bara så banalt i jämförelse med hur en person som väljer att ta sitt liv mår och känner..

Kram