I Stockholm igen..

image
Landade på ett nästintill kaotiskt Arlanda, människor & väskor som ingen verkade kännas vid. De hade det nog minst sagt jobbigt på jobbet i dag de som jobbar med bagage på Arlanda.

Nu tillbaka på Banergatan igen. Kom på ett nytt personligt rekord, ingen övervikt vare sig till eller från Marbella utan undervikt åt båda hållen. Har aldrig hänt förr, man lär sig tydligen.

Ska strax sätta igång och packa upp & sortera så att ordningen känns som den ska. Sedan är det bara blommorna saknas både inne och utbyte av de stackars mer än halvdöda blommorna på balkongen. Gjorde en lång shoppinglista på planet med både mat, blommor & annat som behövs hemma. Ska försöka hinna iväg och fixa det innan möter med Figge i morgon.

image
T åkte direkt ner till Vitemölla nu ikväll vilket passar mig väldigt bra. När jag har mycket att göra tycker jag om att vara ensam, slippa ta hänsyn ta till någon. Jobba när man vill och så länge man orkar/har lust, äta när man har lust & sova när man behöver. Har lagt in några energigivande kompisdater då & då – helt perfekt upplägg..

Sigge har redan blivit hämtad av Teresa & Zenon och är nu på Värmdö. Han har det bättre där och får mer uppmärksamhet, men jag saknar honom redan..

Diger agenda till mötet med Figge i morgon så det lär gå åt ett gäng timmar att avhandla den agendan. Nog tur att jag inte lagt in någon kompisdate i morgon kväll, kommer nog vara trött efter en sådan långsittning. Då passar det perfekt med en helt egen hemmakväll med radion på och ett gäng magasin.

image
Ska boka tvättstugetid oxå. Senare i veckan kommer Teresa & Zenon hit och ska köra en storstädning. Då är det perfekt att ha allt tvättat, hatar nämligen att stryka.. Så då kan jag passa på att få hjälp med det.

Har allt klart till bröllopet den 23 augusti, hela ”outfiten” klänning, skor, väska, smycken bara en sak som saknas presenten. Men ska nog komma på något bra innan det är dags får vi hoppas. Lite olikt mig att ha allt klart flera veckor i förväg, börjar väl bli vuxen. Ser verkligen fram emot just det här bröllopet. Dels älskar jag bröllop överhuvudtaget men den här gången tycker jag så otroligt mycket om både bruden och brudgummen och är så glad att de hittat varandra.
image
Leve kärleken – ber om sol & vackert väder så att de får de fina och underbara bröllop de både drömmer om och förtjänar såväl..

Kram