Glömde ju..

..dagens Sigge rapport. Eftersom kommentarsfältet är stängt tills de stackars ”hemsidekillarna” är tillbaka från semestern så får jag lite sms och mail och frågor. Så gulligt av er:)
Denna bild får illustrera Sigge rapporten för i dag:
image

Sigge har inte bara kommit ut ur garderoben, he is back. Han äter för två, är sitt absolut vanliga bortskämda jag och samtidigt världens gosigaste. Så nu tror jag bestämt att han är helt frisk så detta blir därmed sista Sigge rapporten (för den här sjukperioden i alla fall), så skönt!

Fastnade framför Sex & the city med min iskalla Coca-Cola så tidningarna får vänta en stund. Helt uppenbart att de amerikanska Cold tabletterna med C-vitamin gör underverk. Kände mig krasslig igen i morse tog en dos och är fortfarande pigg & känner mig frisk. Åker ni till USA någon gång – köp!

Känner mig till och med lite hungrig mitt i alltihop när klockan nästan är ett, tror jag slänger i hop en mozzarella med tomater, basilika & olivolja i nästa reklampaus. Kan ju inte vara bra att försöka sova när man är hungrig..

Eftersom jag varit så effektiv i dag och inte har några möten inplanerade i morgon kan jag ju unna mig att sova precis hur länge jag vill..

En helt annan sak.. Hädanefter kommer jag bara köpa pelargoner till min balkong.. Mina så fina blåa lobelior ser väldigt hängiga ut måste jag säga, detta trots min totala omsorg och omvårdnad men det duger tydligen inte för dem..

Kram