Att vänja sig..

image
Det där mina kära vänner är verkligen både sant och något vi ALLA borde tänka på varje dag. Det innebär inte att man ska vara egoistisk, inte ta hänsyn och allt annat man kan läsa in i det där om man vill. Men det är hur enkelt som helst:
Det är trevligt att vara omtyckt av andra men det allra viktigaste för att må bra är faktiskt att man tycker om sig själv. Lätt som en plätt, kanske inte att tycka om sig själv men att det precis så det är..

Ibland är det svårt att vänja sig vid saker, nya förutsättningar eller vad det nu kan vara. Något annat som det är svårt att vänja sig vid är ett nytt namn. Jag heter ju numera Eva Björklund Persson. Det innebär att Persson är mitt efternamn och Björklund är ett sk mellannamn. Hur som helst, var hos doktorn för mitt knä skulle läggas om (det läker fint säger dom men det är fortfarande öppet). Vi är två stycken som sitter i väntrummet, en kille och så då jag. Björklund ropar receptionisten upp, ingen reaktion från någon inklusive mig.
Då kommer hon fram till mig (tror antagligen att jag har fel på hörseln) och säger med hög och tydlig stämma: Björklund, är det inte du det? Jo, säger jag och svamlar väl något om att jag precis bytt namn eller något. Hur som helst, eftersom Björklund kommer före Persson är det bara att komma ihåg mitt mellannamn för det är det som kommer användas..

Nu är det snart dags att bege sig ut mot Värmdö och mötet med Byggnadsnämnden. Kan för övrigt, inte för att det har ett dugg med Byggnadsnämnden att göra, berätta att jag igår fick en sådan där liten penna ”touch penna” eller vad det kallas. Ska inte överdriva, men vill nästa påstå att den förändrat mitt liv.. Gud så mycket snabbare och lättare det går att skriva en blogg, ett mail, ett sms – om ni inte har en SKAFFA! Hur bra som helst..

Kram