Var kom den ifrån..

..förkylningen alltså. Snorar, ont i halsen och känner mig helt risig. Mitt i sommaren med högtryck, det var typ 29 grader idag. Jag vet att förkylning inte har med kyla att göra men man börjar ju undra. Har inte träffat på någon annan som är/varit förkyld så jag fattar inte varifrån jag kunnat få det..
Nästan så man blir rädd att det är så hemskt som citatet nedan;
image
Men riktigt så illa ställt med mig och min personlighet får vi väl hoppas att det inte är..

Någon som i alla fall mår klart bättre och äter räkor, parmesan och nu duger till och med lite skinka är Sigge.
image
Social är han oxå igen och vill gärna ligga på eller väldigt nära vid sidan, precis som om det inte vore varmt som det är. Ett litet extra paket päls på sisådär 5 kg bidrar ju inte till någon svalka precis, men klagar innebär glad att han blir mer och mer sig själv:)

image
Hade planerat ett litet Veckounderhåll idag med hemma SPA men känner mig inte direkt i form för det. Får bli en lugn kväll med mycket sömn, brukat vara det bästa sättet att bli av med ovälkomna förkylningar.. Intar soffläge och tittar lite på TV och gör en ny TO Do lista, har betat av rätt mycket (nästan allt) på den förra..

Kram