Bara för att..

..jag borde somna för att bli pigg och frisk så kan jag givetvis inte det. Läste senaste numret av Plaza och fastnade i ett reportage om Stina Honkamaa Bergfors, har aldrig träffat henne men hört gott om henne och hon verkar synnerligen kompetent och med hög integritet. Så för att försöka få till sömnen så kör jag liten blogg och listar tre coola kvinnor, alla coola på sitt alldeles egna sätt. Listan är utan inbördes ordning som David Hellenius brukar säga i Lets Dance;

image
Läs gärna reportaget i senaste numret av Plaza, hon inspirerar:)
image
Aktiv, kompetent med örat mot marken, modig & dessutom snygg, vissa får allt:)

image
Camilla Thulin, superduktig designer som har både sin egen klädkollektion och dessutom gör kostym till alla musikaler mm som är något att räkna med. Skräder inte orden, totalt orädd och säger alltid vad hon tycker..

image
Laleh – vilken begåvning. Vilken känsla. Vilken integritet, den tjejen gör INGENTING hon inte står för till 100%. Imponerande duktig och kommer hålla läääääänge.

Nu gör jag ett nytt försök att sova och inspireras av kvinnorna jag listat:)

Kram