På Fredriksborg..

image
Framme vid mitt älskade Fredriksborg, som vanligt härligt att komma hit & träffa alla så underbara medarbetare. Läste igenom lite ur vår gästbok och blir så glad och stolt över vilka lovord teamet här får för såväl mat, bemötande, service, miljö och allt annat:)

image
Ikväll kör vi Allsång från den här scenen med Gabriel Forss & Co, kvällens gästartist är Shirley Clamp. Kommer stanna och kolla så klart, förra veckan var jag ”underklädd” och frös rejält. I dag vågade jag inte lita på väderprognosen och är ”överklädd”, så risken att jag ska frysa är nog obefintlig..

Blommar gör det jättefint här ute, både planterat i krukor och urnor och så klart det som växer vilt runt omkring överallt..
image

image

Det är verkligen en magisk miljö här ute och även om man inte får säga det själv så tycker jag att hotellet är så charmigt och trevligt..

Nu börjar det snart bli dags att påbörja utbyggnaden med de nya rummen i det gamla Officersbostället. Rött hus, vita knutar & äkta skärgårdsromantik..
image
Kommer inte se ut riktigt så här när det väl är klart men skärgårdsromantiken kommer bevaras, nära ner till både bastu & bad så här kommer gästerna garanterat trivas. Resan hur det går från totalt omodernt, utan underhåll till ett nytt hotellannex kommer ni att kunna följa på Facebook.

Hörde att Aga & Katarina var här så nu tänkte jag leta reda på dem & hänga med dem..oavsett om de vill eller inte:)

Kram