Att börja dagen..

När jag vaknar brukar ofta det första jag gör vara att kolla på Aftonbladets app på min mobil. För att få en uppfattning om vad som hänt här i världen..
image
Jag har kommit på att jag förvisso vill veta vad som händer i världen men det kanske inte är bästa starten på en dag. Det blir ju bara värre och värre med krig, våld och andra allt annat än positiva saker. Jag menar inte att man ska blunda för vad som händer men men kanske ska börja dagen med något mer positivt innan man tar reda på allt elände som hänt. Jag tycker/upplever att det bara blir mer och mer elände både ute i stora vida världen men även här hemma. Det går inte en dag utan att man läser om något mord, någon hemsk misshandel som i värsta fall slutar med att personen avlider. Vart tusan är vår värld och vårt samhälle på väg?
Nedskjutet plan, kvinna anhållen för mord på annan kvinna i Härnösand och så något som jag nästan trodde var omöjligt..

image
Bråk och misshandel med järnrör i Vitemölla. I just Vitemölla har vi vårt sommarhus, det är ett litet litet fiskeläge två kilometer utanför Kivik. Jag vet inte hur många hus det är men vi pratar litet gammalt fiskeläge, hur kan våldet med järnrör hitta hit? Hela samhällsutvecklingen är på många sätt skrämmande. Sedan får man i och för sig inte heller glömma de goda krafterna både personer och organisationer som i de flesta fall arbetar helt ideellt för att motverka just de mörka sidorna av vårt samhälle. Men för egen del tror jag att ska sluta med rutinen och kanske börja med en Facebook uppdatering först så att man har fått se lite ”lycka” och roligheter innan man tar in det som hänt i världen..

Kram