REA överallt..

Jag antar att detaljhandeln haft det lite småtufft med en sådan kall start på sommaren. Ingen överhängande lust att köpa blommiga sommarklänningar & sandaler precis. Eller så har jag fel. Hur som helst så har ju reorna varit igång ett tag, känns tidigare än normalt, men det kanske också är fel..
Det är ju alltid så att höstnyheterna börjar dyka upp tidigt och påminna en om det trista faktumet att hösten obönhörligen kommer innan man vet ordet av. Men än är vi bara i mitten av juli och har förhoppningsvis många fina sommarveckor framför oss.

Det finns bara en sak som jag längtar efter när det gäller höst nyheterna och det är mina Pippi kängor. Inte för att de ska ut just så här, jag har en extremt klar bild i huvudet hur de ska se så risken finns väl att jag aldrig hittar några..
image
Det återstår helt enkelt att se..

Nu är i alla fall dagens första möte avklarat och jag ska nu ge mig iväg till Fältan för inköp av Coca-Cola, kontorsmaterial och en ny bukett med färgglada sommarblommor.

Nästa möte är kl 17.00, i mitt andra vardagsrum Cadierbaren. Jag har alltid haft en dröm om att bo på Djurgården och nu är det en som ska hyra ut sin lägenhet där. Vet inte på hur lång tid och den är antagligen för dyr att hyra men värt att åtminstone undersöka sin dröm innan man ger upp den.

Nej, nu har jag inte druckit någon Coca-Cola på minst 18 timmar så för er som är kaffedrickare vet ni att det nog är bäst att ge sig iväg till Fältan nu..

Kram