Cadierbaren..

Hemma igen efter en två timmar lång träff med en person jag aldrig träffat, vi har förvisso massor av gemensamma bekanta men har aldrig träffats. Supertrevlig bekantskap & nästa vecka ska jag ut till Djurgården och kolla på lägenheten som ligger i en villa vid vattnet. Med andra ord så långt en total dröm för mig, men som sagt vi får se nästa vecka.

I helgen tror jag att jag ska åka ut till Fredriksborg och äta middag, tex på lördag. Borde skämmas men har inte hunnit prova sommarens meny:( Så med andra ord hög tid att göra det. Då ska jag passa på att smyga runt och plocka lite ängsblommor som växer fritt och ta med hem. Det slår alla köpta buketter i världen (bortsett från pioner då som jag bara älskar).
image

Så långt från ängsblommor man kan komma.. Men kommer ni ihåg badrummet jag skulle vilja ha om jag någon skulle bo i New York (tro nu inte att jag har några planer på att flytta dit för det har jag definitivt inte, men det var många år sedan jag var där & skulle vilja åka tillbaka snart). Hur som helst om jag då skulle bo i New York så skulle jag nog vilja ha den här terassen..
image
Jag kan riktigt känna känslan av att sitta där och bara ha det bra en ljummen sommarkväll.

Men nu är det ju inte takterrasser & badrum i New York jag drömmer lite om nu utan en lägenhet i gulträvilla på Djurgården här hemma i Sverige..

Keep you posted!

Kram