Blommor & blad

image
Sigge verkar må ungefär som igår. Vaknade tidigt och han kom och hoppade upp i sängen och ligger nu på mig när jag skriver det här, dvs ett vanligt beteende. Matlusten är det väl dessvärre lite si och så med..

Har ett möte 09.30, har planerat in det hemma så att jag kan hålla koll honom så mycket som möjligt. En av mins stora snittblomsbuketter har sett sina bästa dagar så dags i dag att köpa en ny härlig sommarbukett. Gör all skillnad i världen med snittblommor i ett hem tycker jag. Dessutom är Coca-Colan slut, och det går ju bara inte för sig.

Så efter mötet ut & inhandla blommor & Coca-Cola och lite kontorsmaterial. Sedan är det bara att fortsätta jobba med administration och lite annat, bl.a. Hemsidearbete.
Har några texter som måste skrivas oxå till olika sammanhang för Slottsrestaurangen i Kalmar.

Vi har ju bildat ett holdingbolag under vilka våra hotell/restaurangverksamheter ska ligga. Döpte det först, på Figges förslag, till Alegria Holding AB, fick avslag då det var föräxlingsbsrt med något existerande bolgag. Provade några varianter på det, samma sak igen, avslag även på dessa. Men nu äntligen är bolagsnamnet klart, ett något annorlunda sådant:
Con Passie Holding AB
Con = med på spanska
Passie = passion på holländska
Holding = engelska
AB = svenska
Fritt översatt: Med Passion Holding AB

Många turer fram & tillbaka så det är inte konstigt att saker & ting tar tid.

Kram