Sigge har kommit ut ur garderoben..

Äntligen efter 20 timmar där Sigge vägrat lämna garderoben har han kommit ut. T kom hit från Skåne och efter ett tag kom han ut och har inte återvänt till garderoben. Äter gör han däremot inte mer än lite av den parmesan han fick och som han brukar älska. Dricker vatten gör han som tur är med jämna mellanrum.
Han är fortfarande inte sig lik, hängig och väsentligt mindre social än normalt. Men jag är i alla fall jätteglad över att han lämnat sin position i garderoben och ätit lite.

I övrigt har det inte hänt så mycket i dag, jobbat lite men haft svårt att fokusera och sprungit och kollat Sigge var och varannan minut. Ber om ursäkt till er fina som skickat sms och hört av er att jag inte svarat. Lagt telefonen åt sidan och missat att kolla av den..

Dags att sova och göra något väldigt ovanligt – be en liten bön att Sigge mår bättre i morgon.

Kram