På Fredriksborg..

Har nu varit några timmar på Fredriksborg och om 1,5 timme drar Allsången igång. Vädergudarna är inte på vår sida i dag, det hänger lite regn i luften och är lite svalt. Kan nog tyvärr påverka antalet besökare ikväll som kommer vara rädda för att det ska komma regn, vi får se..
image

Det har börjat komma lite folk som sitter inne i Orangeriet och äter & dricker lite och tittar ut över Oxdjupet där färjorna passerar en efter en. Här inne har vi det i alla fall varmt & mysigt.
image

Gabriel & Co sitter inne i matsalen & äter sin middag efter att kört soundcheck. Jag hoppas verkligen att det kommer börja droppa in folk för deras skull, kan ju verkligen inte vara kul att försöka få igång en Allsångspublik som består av för få gäster.

Det fortsätter att boka på och i morgon har vi både fullt hotell & full A la carte, så det känns verkligen roligt. Varje gång jag kommer hit, vilket är alldeles för sällan blir jag stolt och glad. Stolt över det fantastiska arbete alla medarbetare på Fredriksborg och glad över att jag får vara en del av detta och i denna underbara miljö. Jag längtar verkligen till att vi ska sätta igång med inredningen av den nya lilla hotellbyggnaden. Vi har ju bara 10 rum så även om det bara blir 5 nya så är det ju i alla fall en ökning med 50%.

Nu börjar mitt batteri ta slut, håll nu tummarna att de regntunga skyarna försvinner och att gästerna börjar droppa in en efter en så att vi får en lyckad Allsångskväll med Patrik Isaksson som gästartist.

Kram