Det blev fotboll trots allt..

image
Efter genomfört hemma SPA med räddat förband kom jag på att det är ju trots att final så nu sitter jag bänkad framför TV:n och hejar på Messi & Co. Tyskland har jag inte så mycket till övers för.. Men någonting säger mig att dom nog tyvärr vinner, bara det inte blir straffar. Dels tycker jag det är tråkigt att ett mästerskap slutar med straffar sedan har jag så svårt att titta för jag lider nog nästan mer än den som eventuellt missar en straff.

image
Knäet känns klart bättre ikväll så jag har som målsättning att komma igång med mina powerwalks igen på tisdag. Målet är ju 5 gånger per vecka men minst 25 km. Kanske låter som noll och ingenting för alla vältränade hurtbullar men för mig är det utmaning nog. Får väl öka på sedan, vill ju inte börja med att misslyckas totalt. Den senaste veckans uppehåll måste ändå anses godtagbar, hade nog inte varit så bra för tillfrisknandet av mitt knä om jag fortsatt köra på.

image
Det här tyckte jag var synnerligen kloka ord. Det är intressant att träffa nya människor och från olika branscher, länder eller vad det nu må vara. Man kan lära sig mycket både om människor i sig och om saker man inte hade en aning eller kunskap om. Det var som när jag & advokaten Antonio var ute på vår roadtrip härom veckan och han ringde dagen efter vi kommit hem och erkände att han känt sig som om han var den åtalade i en rättegång med alla mina frågor. Men efter 10 mil hade han vant sig och tyckte det var kul. Jag lärde mig mycket både om honom och annat och likaså tvärtom, så var nyfiken och fråga på så lär man sig massa nya saker. Allt kanske man inte har någon större användning av men ändå, det är alltid roligt att veta mer om både människor och annat..

Heja Argentina!
Kram