Trevlig ”date”

image
Började kvällen med ett glas champagne för mig och ett glas Chabli för kvällens ”date” i Cadierbaren. Pratade om ditt och datt i lite drygt en timme innan vi gick vidare för att äta middag. Inte mycket folk en sådan här kväll i Cadierbaren men däremot massor av folk ute på varenda uteservering..

image
Hamnade på Caina på Hotel Nobis, alltid lika god italiensk mat. Åt en god pasta med skaldjur och till detta ytterligare ett glas champagne och en hel del vatten. Så det där med att jag inte skulle dricka alkohol på månader höll inte riktigt men däremot så innehöll kvällen långt ifrån någon överdosering:) Sammanlagt två små glas champagne på sisådär fyra timmar, inget direkt överkonsumtion..

Trevligt hade vi hur som helst, pratade om nutid, dåtid och sådant som vi inte alls kände till om varandra – riktigt trevlig kväll med andra ord:)

Kom dessutom hem i lagom tid så att man orkar med att få en del gjort i morgon oxå för det behövs..

Nu läsa lite och sedan förhoppningsvis somna och sova en lång natts skön sömn.

Kram