Surdegar..

image
Surdegsbröd är ju grymt gott men ni vet de där andra ”surdegarna” som man av någon helt obegriplig anledning har så svårt att ta tag i och få gjorda? De hänger på To Do lista efter To Do lista, ogjorda. Känns därför grymt skönt att nu på morgonen ha tagit tag i några av dessa efterhängsna to do grejer och det har sällan varit så skönt att dra ett rosa streck med överstrykningspennan som över just dem:)

Har ett gäng punkter kvar på listan som bara ska bli klara i dag, sedan är jag nöjd. I alla fall för den här dagen.
Ska hinna med ut på lite små ärenden oxå, bland annat så är Coca-Colan slut och så kan man ju inte ha det. Lite nya röda pelargonior till balkongen oxå och så tråkigt kontorsmaterial. Roligare än så blir det inte på inköpsfronten idag..

Ikväll där emot ska jag gå på en liten kompis date med start kl 19.00 i Cadierbaren för att sedan gå vidare och äta något någonstans i närheten. Vi får helt enkelt se var vi hamnar..

Har nästan packat upp allt oxå , har bara jättelite kvar så ni fattar vilken effektiv morgon jag haft. Vaknade strax efter sju och satte i gång mer eller mindre direkt.

Ska ta och få undan resväskor och annat så att det blir ordning, reda & riktigt hemtrevligt här hemma i stan. Ska förresten försöka hitta den där duken till matsalsbordet som inte alls passar ihop med stolarna oxå.

Nej, nu in i duschen och göra mig i ordning. Tur att jag fortfarande är lite vig eftersom jag inte får blöta ner mitt bandage etc för det skadade knäet:)

Kram