Stockholm i mitt hjärta..

image
Stockholm, vilken underbart vacker stad det är. Nu när jag är hemma i Stockholm och sommaren är som bäst är det bara så underbart. Stan, Djurgården, skärgården, gamla stan och allt annat, man kan verkligen förstå att turister blir förälskade i vår vackra huvudstad.

De senaste 10 åren har ju utvecklingen oxå bidragit, med alla uteserveringar och mycket annat som gjort Stockholm mer ”inbjudande” och trevligare. Vi har blivit lite mer internationella i vissa perspektiv men utan att tappa det som är Stockholm..

Det märks att sommaren bjuder på det allra bästa vädret, antalet besökare på min lilla blogg har en ganska bra korrelation med bra och dåligt väder:) Nu när vädret är som bäst så sjunker antalet besökare rejält & det är väl i och för sig bra att alla är ute och njuter och inte sitter vid din dator, IPad eller vad det nu kan vara..

I morgon stannar jag i stan för att dels jobba vidare lite men även få lite ärenden uträttade men på lördag då är det jag som tar mig ut i skärgården.
image
Ut till Fredriksborg och hälsa på alla & äta lite av Noomi & co supergoda mat det är det jag ska göra. Hade gärna sovit över men det går inte för det är fullbokat och det är jag i och för sig jätteglad över så jag åker mer än gärna hem igen:)

Ikväll tror jag att jag ska kolla på Ernst kl 20.00 och se vad han har för projekt för sig i år.. Har oxå ett mål för dagen att komma ner i noll olästa mail, började i går och har nu 82 kvar. En del av dem är bara skräpmail som man kan radera utan att ens öppna så jag känner mig rätt säker på att klara målet. Det var ett bra tag sedan det var nere i noll eftersom jag haft problem med mailen men nu ska den ner till noll och hållas där. Precis som med plånboken, rensning löpande och medan jag ändå är i gång så lägger jag till handväskan oxå. Mina handväskor har oxå,en förmåga att bli överfyllda och rensade för sällan så det ska jag oxå börja med ikväll. Så,alltså:

1. Mail ner till noll
2. Rensad plånbok
3. Rensad handväska

Låter väl överkomligt, eller hur..

Kram