25 graders skillnad..

image
Vaknade upp till vad jag tyckte var en kall, molning och riktigt blåsig dag. Kollade väderappen och kunde konstatera att det är 17 grader hör och -8 i Stockholm. Hu, men det verkade i alla fall soligt i Stockholm.
Så bilden var riktigt vacker men någon snö verkar det inte vara inne i stan i alla fall.
Åker ju hem på onsdag så tur man har sina favorit vinter jackor, de lär behövas de veckor jag kommer vara i Stockholm.

image
I går när vi var i Puerto Banus såg jag ett par otroligt coola byxor i skyltfönstret. Men de får stanna där enligt principen Tradera pengar in = rätt att shoppa något nytt. Har bara 900 kronor kvar av Tradera pengarna och tror byxorna kostar lite mer än 900:- men man ju kolla. Guess är inget speciellt dyrt märke.
När Teresa & Zenon kommer hem från Polen ska vi göra ett jätteryck i Vagnhallen (lagret på Värmdö) och då jäklar ska det säljas på Tradera. Jag har gått med i någon slags internet baserad panel och varje gång får man poäng. Poäng som man kan välja olika produkter ifrån. Varje undersökning tar någon minut och jag ser det som en blandning av ”research” och ett enkelt sätt att kunna få välja något kul helt gratis när man samlat ihop tillräckligt med poäng. Vi får väl se om jag någonsin kommer upp i så mycket poäng så att det blir något. Om inte så är research delen i alla fall uppfylld.

image
Det där med de rosa penslarna har jag nu ställt på väntekö, byxorna har prioritet. Kanske är jag oxå lite för gammal för rosa penslar. Nej, det är jag verkligen inte för det är det inte någon som är. Men det som är bra är penslar som kan kan dra in sitt ”fordral”. Penslarna har annars en förmåga att både smutsa ner sminkväskan och bli smutsiga själva. Det var ju det där med ålder och rengöring av smink.

Hade otroligt svårt att somna igår så det blev två podd avsnitt av Veckans Bläcka. Inget av dem var särskilt bra tråkigt nog. Men nästa kanske är bättre. Dessutom har det kommit ett nytt avsnitt av Wahlgren & Wistam, det får bli kvällens ”lektyr”

I dag jobb värvat med lite ärenden. Tror jag måste be Kenny komma hit och hjälpa mig ställa in mailen på min iPad. Den är inte ny men allt blev raderat när jag bytte till spanskt abonnemang. Eftersom jag jobbar så mycket med både min iPad och IPhone så måste mailen fungera i båda.

Ska börja med Daniels To Do lista för pga av gruset i ögonen så blev den inte gjord som plsnerst i går efter middageb.

Kram 🐼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.