Bortom alla traditioner..

image
När jag var liten så var julafton årets bästa dag, på alla sätt. En sak gnagde alltid lite i mig och det var dom som inte hade någon att fira julen med och satt alldeles ensamma.
Jag hade läst eller hört att vissa skämdes så mycket för sina grannar att de inte var bortbjudna eller att de inte hade gäster så de släckte alla lampor och satt i mörkret. Då kunde grannarna anta att de var och firade en stor och härlig jul. Det tyckte jag var så otroligt sorgligt.. Julen är ju gemenskapens högtid men har oxå utvecklats till stress, hets och press. Så nu ska jag göra något som alla kanske tycker är jättekonstigt. Jag ska fira jul helt själv, inte riktigt helt själv om sanningen ska fram Karisma & Tintin är ju med:) Tyck nu INTE synd om mig för jag har valt det själv för att jag behöver det. Lugn, ro och tystnad. Vila, få lite sol på mig och långa promenader på stranden. Jag ser faktiskt fram emot en riktigt riktigt stillsam jul.
Sedan när jag vilat och bara varit under själva julhelgen är jag redo för att träffa alla möjliga jag känner i Marbella ❤️

image
Någon gran kommer jag inte att ha men kanske en julklapp till mig själv:) Karisma fyller ju dessutom ett år på julafton så hon och Tintin måste ju få lite julklappar. Det får jag fixa den 23:e, kommer ju ner den 22:a. Kommer definitivt inte att släpa med mig någon julmat ner heller, det är ändå inte min favoritmat. Ska åka och storhandla den 23:e så att jag har kylen full med mat. Citron & Ingefära så jag kan starta varje dag med en riktigt nyttig shot..

Tänk vad mycket tid jag kan ha till att planera för 2016..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.