Jul ska vara kul..

image
I dag är det jobb med Daniel fram till och med lunch. Sedan iväg på SPA där jag kommer börja med en nyttig lunch. Sedan var det ju fötternas tur och nej jag tror inte på mirakel när det gäller mina fötter. Kommer inte kunna hoppa i ett par skor som på bilden och obehindrat vandra gata och gata ner. Men om man köper rätt skor kan man ganska obehindrat ha high heels en hel kväll ute. Men nu så här så kör jag mer ”plattfotat” än jag normalt sett gör. Ser fram emot julfina fötter och ytterligare en omgång massage. En omgång till på fredag så har vi nog kommit en bra bit på vägen att lösa upp alla knutor. Sedan tänker jag fortsätta ta hand om just kroppen med löpande massage så att jag både kan slippa känna mig stel och sträcka på mig. Win Win helt enkelt. Efter lunch & behandling på SPA är det lite ärenden som måste fixas. Bland annat ska jag se om jag kan få tag på några färgglada pärmar för 2016 års arbete. Det är faktiskt roligare om man jobbar med glada färger omkring sig..

Men innan allt detta blir aktuellt är det ett gäng punkter som ska bort från To Do listan. Devisen arbete först och belöning sedan är högaktuell nu med 30/12 som mitt mentala målsnöre. Jag ska i alla fall se till att allt det jag kan påverka är klart då.

image
Sedan kan jag sätta mig ner och ta lite julledigt. Ser det inte otroligt skönt ut att kunna sitta i den fåtöljen med en sprakande brasa intill och sådär lite lagom juligt omkring en. Min moodbild för julen:)
Såg lite på Nyhetsmorgon och ”lyckades” pricka in Ernst. Nog för att han hade rätt i en hel del av det han så, som tex det viktigaste med julen är att umgås. Det är inte den som har mest olika rätter på julbordet som vinner kan man väl sammanfatta hans budskap med. Klokt och dags för samhället i stort att tagga ner lite med julen. Kraven blir för många omöjliga och så drabbas de av dåligt samvete för att man inte lyckats få till den 100% perfekta julen med stort J. Om man nu mot förmodan lyckats med det är man säkert lika pigg och social som en urvriden disktrasa när de förväntningsfulla gästerna kommer för julfirande. Mindre press och mindre stress så blir nog julen både bättre och roligare för alla mår bra och har tid att umgås 🎄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.