I säng före 21.00..

image
Inte direkt varje lördag man går och lägger sig före 21.00, men så är det ikväll:)
Fortsätter lyssna på Viveca Steens Sandhamnsdeckare och hoppas ha somnat före 22.00. Hoppas att jag får sova minst 8 timmar i sträck, gärna tio.. Vore underbart skönt och för mig brukar det funka att ”ta igen” förlorad sömn..

image
I morgon ska jag ge mina fötter lite kärlek, här hemma själv. Fixa naglarna oxå, kommer ju nya lack som sitter som berget. Enligt Kathrine är Isadoras 7-dagars lack bra så det ska jag köpa och testa i morgon. Ska ge hela kroppen lite extra i morgon. Scrub och ansiktsmask så att man skrubbar bort
glåmigheten. Hårinpackning ej att förglömma.
Har allt jag behöver hemma utom 7-dagarslacket men det kan jag köpa i Fältöversten.

image
Ska även passa på att äta lunch på Joe & the juice som precis öppnat i Fältöversten. Toast med mozzarella, tomat och avocado & en riktigt nyttig juice. Har fått en provperiod av Readly gratis via Telia. Ska se om det är något att ha, verkar finnas massa tidningar i utbudet.
Men just magasin är rätt mysiga att ha i fysisk form och krypa upp i soffan eller favorit fåtöljen och bläddra och läsa. Får väl se vad jag tycker när jag testat lite. Är ju perfekt när man är i Marbella för där får man inte tag i svenska tidningar så lätt. Om man hittar någon är den svindyr..

Kram 😴

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.