På en sekund..

image
..förvandlades det glada leendet och nöjdheten med att vara klar med tre årsredovisningar till en suck. Telefonen ringde, revisorn på tråden och så var det väl ca 10 mini fel, ni vet fel datum på ett ställe etc. Tur jag har Daniel här annars hade jag nog klättrat upp på taket och bara skrikit. Är så trött på denna jäkla administration så jag blir snart galen på riktigt. Finns väl i och för sig vissa som tycker att jag redan är..
Men strax är de små minifelen rättade, nya årsredovisningar utskrivna och scannade till revisorn.

image
Så sant som det var skrivet. Om man bortser från den gången Bob Marley uppträdde på Gröna Lund (tidigt 80-tal) för då tappade jag bort en sko. Spiknykter. Men det var så galet mycket folk och är fortfarande Grönans publikrekord så den skon såg jag aldrig igen. Tror inte det gjorde så mycket, vill minnas att de var rätt så fula.

image
Lyckan gällande att mailboxen är nere på noll är däremot total. Har betat av varje dag men lik förbannat har det stått 250-310 i rutan för olästa mail. Nu – inte ett oläst mail. Det är verkligen värt att firas!

image
Får snart gå och snygga till mig innan jag ger mig ut på den lilla tjejträffen. Kommer dock inte bära de här skorna, men det kanske hade medfört att jag kunde bli Isabel Adrians koordinator. Jag menar det verkar ju vara en viktig ”kompetens” som hon anser att hennes koordinator behöver.
Nu kan jag ju som sagt gå i höga klackar men har noll intresse av att bli hennes koordinator. Jag undrar vad det är hon koordinerar? Det skulle vara intressant att få lite information om det.. Kanske bara är ett flashigare ord för barnflicka. Jag misstänker det, så där lite grann:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.