Många stopp..

image
Först till Bullerbyn för att ”mäta ut & märka ut” en tomt. Solen sken och idyllen var total med de röda husen med sina vita knutar. Svårt att förstå att det är 14 september..

image
Skulle vara rönnbären då som påminner om att sommaren är över annars skulle man kunnat tro att det fortfarande var mitt i sommaren. Massor av sommarblommor blommade fortfarande, viken låg spegelblank och en och annan båt passerade förbi. Inte ett höstlöv i sikte..

image
Sedan iväg till Sockenstugan för att rösta. Måste bara visa hur söt den lilla vallokalen är..
image

Efter att röstat var det dags att bege sig till Fredriksborg.
Började med att äta brunch, så gott så mer kommer jag inte behöva äta idag (och knappt i morgon heller)
image
Hade sedan möte med Noomi & Henrik som gick bra. Kul och alltid energigivande att träffa de fina och duktiga medarbetarna och befinna sig i miljön på Fredriksborg.

Solen sken och som vanligt är det magiskt med utsikten över både Solöfjärden och Oxdjupet och även här kändes det som rena rama sommardagen.
image

image

Efter någon timme på Fredriksborg var det dags att åka och hälsa på Sigge som bor med Teresa & Zenon i ett av våra hus på Värmdö. Han blev lika glad som jag över att ses, även om han självklart måste uppvisa en inledande tjurighet som snabbt går över. Han har det så bra där, att bo såhär passar Sigge lite bättre innan det blir höst på riktigt än på Östermalm..
image

Nu hemma i soffan för valvaka.. Kommer garanterat inte kunna hålla mig från att kommentera, trots att jag lovat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.